PHILIPS LUMIFY ULTRAZVUK NASTAVLJA PRUŽATI MEDICINSKU PODRŠKU NATJECATELJIMA NA SNJEŽNOJ KRALJICI

3. siječnja 2022.

Tijekom Snježne kraljice 2022. godine u Hrvatskoj, liječnički tim će biti opremljen Philips Lumify ultrazvučnim uređajem, pružajući najboljim svjetskim skijašima i skijašicama dijagnostičke mogućnosti u stvarnom vremenu na skijaškoj stazi.

Kao jedna od najgledanijih utrka Svjetskog kupa, Snježna kraljica čini grad Zagreb nezaobilaznom stanicom na kalendaru Svjetskog kupa. Utrke Snježne kraljice su jedinstvene jer jedino ovdje pobjednici muških i ženskih utrka bivaju okrunjeni Snježnim kraljem i kraljicom, dok atmosferu događaja hvale ne samo najbolji svjetski slalomaši, već i svi posjetitelji.

I dok su skijaši usredotočeni na postizanje rezultata, njihovi medicinski timovi usredotočeni su na praćenje njihovog zdravstvenog stanja i dobrobiti. Iz tog razloga Philips s ponosom nastavlja pružati podršku Hrvatskom liječničkom timu u osiguranju naviše razine zdravstvene skrbi sa Philips Lumify-om; uređajem koji liječnicima omogućuje obavljanje ultrazvučnih pregleda u bilo kojem trenutku i lokaciji putem tableta ili pametnog telefona.

„Kao vodeća tvrtka za zdravstvenu tehnologiju, naš je cilj poboljšati zdravlje i dobrobit ljudi kroz značajne inovacije. Čast nam je podržati utrku Snježna kraljica, čime jačamo našu predanost povećavanju pristupa medicinskim tehnologijama i inovativnim rješenjima u Hrvatskoj. Svojom prisutnošću na događaju možemo vrhunskim svjetskim skijašima, kao i medicinskim timovima, pružiti rješenje za snimanje koje je dostupno tamo gdje je potrebno, i koje nudi pristup ultrazvučnim slikama i prijenosu medicinskih podataka u stvarnom vremenu” – rekao je Miroslav Šaban, direktor za odnose s vladom i javnim institucijama tvrtke Philips u središnjoj i istočnoj Europi te Rusiji.